torsdag den 22. marts 2012

Lidt nyt, eller måske bare lidt mere af det samme

Så er det vist på tide at få skrevet lidt på bloggen igen. Det er mærkeligt som dagene flyver af sted, og jeg egentlig ikke lægger mærke til det. Der er bare så meget at opleve og alle de nye indtryk som flyver lige i hovedet på mig, er det jo bare med at lukke ind.

I sidste uge var jeg sammen med en flok danske volontører m.fl. på vandretur omkring Tebirias og i Golan. (ville gerne have vist billeder derfra, men kameraet endte sit liv på første dagen - UPS!!). Det var en fantastisk tur, med så stor en kontrast i naturen. Bjerge med deres voldsomme fremtoning, og midt på en klippeside kunne man af og til se en fin lille blomst titte frem fra en sprække, det er virkelig utrolig hvordan han er kunnet gøre det.

Efter fødderne har fået hvilet lidt, og vabler havde fortaget sig, og det var muligt at bruge lårmusklerne igen var det tid til at komme ud og opleve byen noget mere. Dog er det ikke nødvendigt for mig i første omgang at gå længere end til hospitalets tag, hvor der er en dejlig udsigt over den gamle by.



Det er jo bare ikke til at få nok af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar